• Home
  • Alarmsysteem
  • Blog
  • Over
  • Contact

0548 - 23 44 00

Tijmen, April 29 2022

Camera bewaking voor boeren erf

Hoe houd jij jouw erf in de gaten als je er niet bent? Zoals bij veel huizen 'achteraf' ook wel het buitengebied genoemd. Hebben mensen een schuur of opslag dat onbeheerd is. Tevens zijn vrijstaande huizen en huizen die buiten de bebouwde kom staan een makkelijke prooi voor dieven om te werk te gaan.  

In dit geval is dit erf/huis bereikbaar aan de voor en achterzijde. Vanwege een pad dat achter het huis langs loopt en waar weinig zicht is willen de bewoners graag cameratoezicht.

Daarom is er voor gekozen om vanuit de centrale schuur toezicht te houden over het terrein. Met deze camera's wordt het verkeer goed in beeld gezet wat de oprit komt oprijden. 

En met een intelligente bullet camera wordt nu de achterzijde dag en nacht gemonitord. Het handige aan deze camera is dat je kan filteren op voertuigen en mensen. In combinatie met een push melding op je telefoon. Dus loopt er iemand op jouw erf? Dan krijg je een melding. Na montage werd binnen een dag al duidelijk dat er meer verkeer langs en over je erf gaat dan je eigenlijk weet. 

Written by

Tijmen

Older In het donker toezicht houden op uw pand
Newer Camera voor in de tuin